Új bajnokot avattunk, az Euroaszfalt csapata vihette haza a vándorkupát a 13. Építők Vitorlás Kupája 2018. szeptember 7-i, La Dolce Vita vitorlás regattáról. Óriási érdeklődés kísérte a 13. eseményt, 28 cég 34 hajóval szállt vízre. A dobogó második és harmadik fokára is újonc csapat állhatott. Az ezüstérmes csapat a PBM lett, míg a bronzérmet a Puskás Konzorcíum csapata szerezte meg.

 

 

         

 

 

 

A Balatonfüredi Yacht Clubban a Caffé Perté kiváló kávéi egész nap kellő energiával töltöttek fel bennünket a PERI DUO Caffé Perté Caffeteriában. A Proseccoshop gyöngyöző proseccoit és a Koczor Pincészet és Vendégfogadó borait élvezhettük a Layher Terrace süppedős foteljeiben. A Jet Travel Kft.Layher és Lián Arénában igazán izzott a hangulat, amikor Szőcs Rékaállt a kapuban. Az Olasz Autók Háza legújabb Fiat és Alfa Romeo modelljei megismerkedtek a felmenőikkel és persze Veletek is. 

 

 

Köszönjük, hogy itt voltatok, gratulálunk mindenkinek, külön elismerés a díjazottaknak Köszönjük a támogatást a BYC utánpótlás gyerkőceinek! Eredmények itt érhetők el!

 

          

Oszd meg ismerőseiddel:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn