2020-ban az ÉVK már a tizenötödik alkalommal várja a vitorlázást kedvelő építőipari szakembereket. Az idei év több szempontból is rendhagyó, mint az eddigi évek. A 2020-as vitorlás szezon csak a napokban tudott elindulni. A járványügyi helyzet miatt sokáig az is kérdéses volt, hogy tudunk-e egyáltalán vitorlázni. Reménykedve vártuk, hogy mikor mehetünk vízre, találkozhatunk a barátainkkal, ismerőseinkkel. Most bizakodóak vagyunk mivel a jelnlegi szabályozás és helyzet már lehetőséget ad arra, hogy megrendezzük az Építők Vitorlás Kupáját. Talán soha nem vágytunk annyira a közösségi létre és élményekre mint most, az ÉVK pedig pont ezt kínálja Nektek.

 

 

 

 

  

Idén ezért a Közép-Európa legnagyobb tava, a Balaton lesz a téma. Hiszen ennél csodásabb díszletet, helyszínt el sem tudnánk képzelni. Szerencsések vagyunk mi magyarok, hogy egy ilyen fantasztikus tavunk van, amely számos nemzetközi és hazai vitorlás verseny, kultúrális, sport és gasztronómiai esemény színhelye. Ünnepeljük együtt a Balatont és a vitorlázzunk együtt a 2020. szeptember 18-án, pénteken a Balatonfüredi Yach Clubban rendezendő legrangosabb szakági vitorlás regattán.

 

Egy előzetes regisztrációt szeretnénk kérni, június 20-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük küldjétek el a következő információkat:  várhatóan hány fővel és milyen hajóval indultok a versenyen.

 

De miért is várnátok szeptember 18-ig, hiszen addig is kínálunk lehetőséget vitorlázásra, felkészítő edzés, csapatépítés, céges vitorlázás vagy egyéb vitorlás programok formájában. Egyedi vitorlás programjainkkal kapcsolatban forduljatok hozzánk az alábbi elérhetőségeken!

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn