Az Építõk Vitorlás Kupája 2012-ben immáron a hetedik évadjába lépett. A komoly hagyományokkal rendelkezõ szakági vitorláskupát augusztus 31-én a Laurel támogatásával rendezte a Balatonfüredi Yacht Clubbal közösen a Sailforyou. A rendezvény egyedisége, hogy az induló építõipari csapatok amellett, hogy egy vitorlásversenyen csapnak össze, részvételükkel a BYC utánpótlás korú vitorlás versenyzõinek jelentõs anyagi támogatást is nyújtanak.  A VII. Építõk Vitorlás Kupáján 2012-ben, 20 cég és közel 250 versenyzõ szállt vízre. Idén új bajnokot avattak a Rauchenberger Miklós és Belle Örs irányításával versenyzõ M6Duna csapata vihette haza az ÉVK vándorserleget. Nagy küzdelemben a második helyet, a Strabag csapata szerezte meg, Vermesy Sándorék a túraversenyen mind abszolútban mind pedig YS kategóriában verhetetlennek bizonyultak. A bronzérem az Állványmûvek csapatának jutott, ahol a J24-es ranglista gyõztes Makai Gábor fogta a kormányt. Fotók Eredmények

 

A beszállítók és támogatok versenyén a Gál Pál kormányozta PQS csapata gyõzedelmeskedett. A dobogó második fokára a fõtámogató Laurel állhatott, míg a bronzéremnek a Mapei Mapeband csapata örülhetett.
A túraversenyen abszolútban és YS kategóriában is a Strabag csapata lett a legjobb, õket követték az M6 Duna és a Colas Hungária egységei.
Az építõipari cégek Nautic pályaversenyén az M6Duna, Swietelsky és Strabag osztozott az elsõ három helyen, míg a J24-es kategóriában az Állványmûvek, a Hercsel Kft és az AHÍD Mix Sailing Team állhatott dobogóra.
A beszállítóknál a J24-es kategóriában a Laurel, a PQS és a Mapei Mapetherm sorrend alakult ki, a Bavaria 32-es osztályban a Persecutor I, a Persecutor II és a Layher egységek diadalmasodtak.
Augusztus utolsó napján a szervezõk a Balatonfüredi Yacht Clubba egy kis texasi hangulatot varázsoltak. A Ewing család három tagja, Jocky, Bobby és Samanta is megjelent, a legendás Ewing 3 Mercedes mellett, volt rodeóbika, csípõs csirkeszárnyak, hamburger és sok sok finomság. A Morphsuit vicces party ruházatában válogatott RG-s lányok egyedi táncprodukciója egy lélegzetelállító légtornász szám a víz felett, majd zene éjfélig és jó hangulat.
Az eredmények megtekinthetõk itt >>

Oszd meg ismerőseiddel:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn