A 8. Építõk Vitorlás Kupája 2013-ban a Cirkusz jegyében telt. A gyõzelmet az M6 Duna csapata szerezte meg, akik ezzel már kétszeres bajnokok, a Strabag legénysége is duplázott az ezüstérmmel, míg az idén a bronz éremnek az A-Híd I-es csapata örülhetett. Gratulálunk minden lelkes építõnek akik továbbra is kitartanak és támogatják ezzel a BYC utánpótlás vitorlázóit!
11 elszánt egység vágott neki a délelõtti túrafutamnak 7-8 csomós ÉK-i szélben teljesítették a csapatok a Füred-Csopak-Tihany hároszögben kirakott túrafutam pályát. A remek szélben összetettben a Strabag csapata gyõzedelmeskedett a X-35-ös hajóval õket követték az M6 Duna és a Bautrans Nautic egységei. A YS eredmények alapján a sorrend: 1. M6Duna 2. Strabag 3. Bautrans. Délután két pályafutam vár a csapatokra.
A délutáni pályafutamok nagy izgalmat hoztak a 2. 3. és 4. helyen. Az M6 Duna magabiztosan versenyzett és mindkét futamot gyõzelemmel zárta. A harcos követõk Strabag, A-Híd Zrt. I-es csapata és az M6 Tolna 6-6-6 ponttal zárták a pályaversenyt. Az A-Híd egyeneletes teljesített két harmadik hellyel míg a Strabag és az M6 egy 2. és egy 4. helyet vitorlázott.  A pályafutamokat sorrendje így a következõ lett:1. M6 Duna, 2. Strabag, 3. M6 Tolna, 4. A-Híd Zrt. I.
Az összetettben az M6 gyõzedelmeskedett, a Strabag és az A-Híd Zrt. I. elõtt.

Oszd meg ismerőseiddel:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn