Kedves Vitorlázók! Kedves Építõiparosok!
Kedves Mindenki, akik akár a vitorlázás, akár az építõipar iránt érdeklõdtök!

Az Építõk Vitorlás Kupája a IX. évadjába lépett.                              

2014. szeptember 5-én, Balatonfüreden, a Balatonfüredi Yacht Clubban, már kilencedszer gyûlünk össze, mi, az építõipari szakma képviselõi, hogy egy remek napon, egy szakmai vitorlás verseny keretei között találkozhassunk egymással, versenytársainkkal, partnereinkkel, hogy építsünk csapatot kollégáinkból, hogy versenyezzünk más cégek csapataival, akikkel az év során csak versenytárgyalásokon, tendereken csatázhattunk. Megjelenésünk egyben társadalmi szerepvállalás is, hiszen a verseny 9 évvel ezelõtti megálmodásának az elsõdleges célja az volt, hogy a versenyen résztvevõk támogatásával segítsünk a BYC vitorlás-palántáinak a fejlõdésében.   Meghívó

Minden évben volt valami téma, ami keretbe foglalta ezt a napot. Volt itt Hollywood, Oscar-díj átadással, Dallas Jockey Ewing-gal, és rodeó bikával, vagy Ki-Mit-Tud? Bigali elvtárssal. A díszlet kellett a hangulathoz, de egy kicsit az elavult környezet eltakarásához is.

Jelentem, az idei díszlet már elkészült! A téma pedig: az önfeledt vitorlázás és kikapcsolódás!

A Balatonfüredi Yacht Club felújítása befejezõdött, a 147 éves klub teljesen megújult. A BYC teljes valójában alkalmas, hogy színvonalas díszletéül szolgáljon a IX. Építõk Vitorlás Kupája rendezvénynek, hogy méltó helyszíne legyen a gazdaságunk egyik húzóágazata összejövetelének!

Ezúton szeretnélek meghívni Benneteket a IX. Építõk Vitorlás Kupája versenyre!

Gyertek el, érezzétek jól magatokat, és nézzétek meg Ti is, mit hozott létre a mi szakmánk a Balatonfüredi Yacht Clubban!

Hercsel Erik fõszervezõ

Oszd meg ismerőseiddel:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn