XV. ÉPÍTŐK VITORLÁS KUPÁJA
2021.SZEPTEMBER 17.

Az Építõk Vitorlás Kupája 2012-ben immáron a hetedik évadjába lépett. A komoly hagyományokkal rendelkezõ szakági vitorláskupát augusztus 31-én a Laurel támogatásával rendezte a Balatonfüredi Yacht Clubbal közösen a Sailforyou. A rendezvény egyedisége, hogy az induló építõipari csapatok amellett, hogy egy vitorlásversenyen csapnak össze, részvételükkel a BYC utánpótlás korú vitorlás versenyzõinek jelentõs anyagi támogatást is nyújtanak.  A VII. Építõk Vitorlás Kupáján 2012-ben, 20 cég és közel 250 versenyzõ szállt vízre. Idén új bajnokot avattak a Rauchenberger Miklós és Belle Örs irányításával versenyzõ M6Duna csapata vihette haza az ÉVK vándorserleget. Nagy küzdelemben a második helyet, a Strabag csapata szerezte meg, Vermesy Sándorék a túraversenyen mind abszolútban mind pedig YS kategóriában verhetetlennek bizonyultak. A bronzérem az Állványmûvek csapatának jutott, ahol a J24-es ranglista gyõztes Makai Gábor fogta a kormányt. Fotók Eredmények

 

Az Építõk Vitorlás Kupája Dallas 2012. évi eseményre nem csupán a Ewingok figyeltek fel, hanem a magyar piac egyik vezetõ IT cége is, a Laurel cégcsoport is. A különbözõ integrált kerskedelmi rendeszereket szállító cég nem árulta el, hogy vajon a Ewing családnak is partnere-e, de mindenesetre az idei rendezvény fõtámogatójként üdvözölhetjük. Már  csak néhány nap és megtudhatjuk, hogy az izgalmas vízi események mellett milyen további meglepetéseket tartogat a hetedik évad! Reméljük már minden csapat felkészült a nagy megmérettetésre. Az idõjárás jelentés szerint jó szél várható, így a vízi küzdelmekhez a feltételek adottak.

 


Balatonfüred, 2012. augusztus 31. péntek

8.00 - 9.00 Résztvevõk, kísérõk érkezése – reggeli
9.00 Építõk Vitorlás Kupája Dallas 2012 Megnyitó
9.15 - 9.30 Kormányos értekezlet, kihajózás
10.00 - 13.30 Túraverseny
14.00 - 15.00 Ebéd
15.00 - 17.00 Pályaverseny
18.00 - 19.00 Vacsora
19.00-19.30 Ünnepélyes díjkiosztó
19.30-23.00 Zenés-táncos koncert
20.00 Meglepetés produkciók

2012-ben immáron a hetedik évadjába lépett az Építõk Vitorlás Kupája. Büszkén mondhatjuk,hogy az esemény "világhírû" lett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a texasi Dallasból felfigyeltek a Ewingok. Sõt tettek számunkra egy vissza nem utasítható ajánlatot, hogy hozzuk össze õket a hazai építõipar krémjével. Jocky, Samanta, Bobby és Pamela 2012. augusztus 31-én Balatonfüredre látogat az Építõk Vitorlás Kupájára. Errõl nem érdemes lemaradni! Várunk Téged is szeretettel! Sikerült elcsípnünk azt a felvételt, amely Southforkban készült, ahol a család éppen a magyar építõiparról cserél eszmét.

2012-ben a texasi DALLAS-ba utazunk a világhírû amerikai sorozatot varázsoljuk a Balatonfürdei Yach Clubba.
Kiváló bourbon whiskey, hamítatlan steak. A Southfork Ranc hangulata visszaköszön a dekorációban, és a programelemekben egyaránt.
A hagyományokat folytatva délelőtt rendezzük ráhangoló- dásképpen a túraversenyt, délután pedig a csapatok, az egyenlő pályák, egyenlő esélyek elv szerint pályaversenyen mérik össze tudásukat. Az esti programon a főszerepet a zene, a tánc kapja, emellett látványos és izgalmas újdonságokat is tartogatnak a szervezők.