XV. ÉPÍTŐK VITORLÁS KUPÁJA
2021.SZEPTEMBER 17.
A 8. Építõk Vitorlás Kupája 2013-ban a Cirkusz jegyében telt. A gyõzelmet az M6 Duna csapata szerezte meg, akik ezzel már kétszeres bajnokok, a Strabag legénysége is duplázott az ezüstérmmel, míg az idén a bronz éremnek az A-Híd I-es csapata örülhetett. Gratulálunk minden lelkes építõnek akik továbbra is kitartanak és támogatják ezzel a BYC utánpótlás vitorlázóit!

Albert Einstein szerint csak kétféleképpen élhetjük az életünket, vagy abban hiszünk, hogy a világon semmi sem varázslat vagy pedig, hogy minden varázslat.

Mi hiszünk a varázslatban, hiszünk abban, hogy idõrõl idõre képesek vagyunk létrehozni valami olyat, amely magával ragad, élményt, értéket és szórakozást nyújt. A nyolc éves Építõk Vitorlás Kupája reményeink szerint ilyen rendezvény. A show folytatódik tovább, az idén is egy izgalmas programmal készülünk.

Ezúton nagy tisztelettel meghívunk az Építõk Vitorlás Kupája Cirkusz nagyszerû, VIP elõadására 2013. szeptember 6-án, Balatonfüredre a Balatonfüredi Yacht Clubba.

Lélegzetállító cirkuszi mutatványokkal készülünk, lesznek félelmetes fenevadak, szemrevaló artisták, szemkápráztató mûsorszámok, de természetesen a fõ produkciót Ti fogjátok elõadni. Hiszen a vitorlázás bátorságot, erõt, ügyességet, kitartást és rengeteg gyakorlást igényel, akár egy cirkuszi mûsorszám.

Tehát érdemes és kell is gyakorolni mert a túra és pályafutamokon dõl majd el, hogy ki kapja meg a legrangosabb szakmai díjat, a cirkuszi Oscart, az Arany Bohóc Díjat.

A meghívó letöltéséhez kattintson ide >>

A program megtekintéséhez kattintson ide >>