XV. ÉPÍTŐK VITORLÁS KUPÁJA
2021.SZEPTEMBER 17.

 

A IX. Építõk Vitorlás Kupáján új bajnokot köszönthettünk, az eddig is remekül teljesítõ Strabag csapatának Vermesy Sándor kormányzásával sikerült megszerezni a  gyõzelmet, így új helyre került a vándorkupa.
Az ezüstérem az Útõr csapatáé lett, míg a bronzérmet az eddigi címvédõ M6 Duna csapata szerezte meg. A Beszállítók és Támogatók versenyét a BDO csapata nyerte a SailnekEresztve formáció és a Layher csapata elõtt.

 

Kedves Vitorlázók! Kedves Építõiparosok!
Kedves Mindenki, akik akár a vitorlázás, akár az építõipar iránt érdeklõdtök!

Az Építõk Vitorlás Kupája a IX. évadjába lépett.                              

2014. szeptember 5-én, Balatonfüreden, a Balatonfüredi Yacht Clubban, már kilencedszer gyûlünk össze, mi, az építõipari szakma képviselõi, hogy egy remek napon, egy szakmai vitorlás verseny keretei között találkozhassunk egymással, versenytársainkkal, partnereinkkel, hogy építsünk csapatot kollégáinkból, hogy versenyezzünk más cégek csapataival, akikkel az év során csak versenytárgyalásokon, tendereken csatázhattunk. Megjelenésünk egyben társadalmi szerepvállalás is, hiszen a verseny 9 évvel ezelõtti megálmodásának az elsõdleges célja az volt, hogy a versenyen résztvevõk támogatásával segítsünk a BYC vitorlás-palántáinak a fejlõdésében.   Meghívó